am yalama ve farklı bir deneyim.

am yalama ve farklı bir deneyim.

Am yalama ve farklı bir deneyim.


Bugün blogumdan tanıştıgım sevgilimle beraber oldum. Zamansızlıktan ve mesafeseden dolayı kısa ama güzel vakit geçirdik. Sevgilim istedigim ve sevdigimi bildigi icin am kıllarını almamis ve keyifle yalamak emmek ve sonrasinda sikmek acikca keyif verdi...

am yalama am yalatma
Kısa bir sigara molasından sonra yalamaya basladım ve harikaydi. Ikimiz de keyiften ucarken sevgilim yastikları sıkıp ısıyordu.
Bas parmagımı amcığına soktum ilk once ve bir yandan da guzel vajinasını yalamaya devam ettim. Sevgilim yatakda duramiyordu bacaklari kasılıyor, kafamı itmeye calısıyor, bacaklarıyla başımı sıkıyor, amcıgını agzımdan kaçırmaya caısıyordu. Bir ara nefessiz kaldım ama umursamıyordum. Beni iyice tahrik etmişti bu durum ve bendr deli gibi yalamaya devam ettim. Vajinasını yalamaya emmeye devam ettim. Artık  kendimi kaybetmistim  yalamaya doyamiyordum.. Zaten harika bir ama sahipti,  yalamak istedigim am sevgilimin amı gibi amlardı. Etli, sulu, kıllı am yalamaya bayılıyorum.

Tempomuzu azalttim, ama yalamayi birakmadim.  Isaret parmagimi icin sokup cikarmaya basladim. Sonra biraz hizlandim yalarken parmagima carpiyordum. Yalamayi birakip parmagimi sokup cikarmaya basladim. Parmagimı okadar hızlı sokup çıkarıyordum ki nerdeyse seçilmiyordu, bir çizgi olmustu.. Sonra amcığından çıkardığım  parmağımı yaladim. Tekrar soktum sevgilimim am suyu baya gelmisti, iki parmagimi birden sokmami istedi. Iki parmagimi soktum sonrada ucuncusunu soktum ve ilerlettim. Amcigin uc parmagimi da almisti. Sonra dorduncu parmagimi da icine sokmustum parmaklari sonuna kadar almisti. Dört parmağımı sokup ileri geri hareket ettirmeye calistigimda durmami soyledi ve tum parmaklarım am suyu olmustu. Yaladım parmaklarımı sonrada opustuk.

Porno filmlerde gordugum bu sahne bana hep gercekdısı gelmis ve gercekci olmadigi icinde itmisti, ilk defa basıma gelmisti.

Tuhaf ama ne cok hosuma gitmisti nede rahatsız etmisti. Itiraf edeyim az da olsa hosuma gitmisti. Farkli bir deneyim oldu ve sanrım sevgilimle devam ettigimiz sure zarfinda tekrarlayacam...



Am yalatmak Am-yalatmak Vajina yalatmak Vajina-yalatmak

Dapatkan Tips Menarik Setiap Harinya!

  • Dapatkan tips dan trik yang belum pernah kamu tau sebelumnya
  • Jadilah orang pertama yang mengetahui hal-hal baru di dunia teknologi
  • Dapatkan Ebook Gratis: Cara Dapat 200 Juta / bulan dari AdSense

1 Response to "am yalama ve farklı bir deneyim."

Catatan Untuk Para Jejaker
  • Mohon Tinggalkan jejak sesuai dengan judul artikel.
  • Tidak diperbolehkan untuk mempromosikan barang atau berjualan.
  • Dilarang mencantumkan link aktif di komentar.
  • Komentar dengan link aktif akan otomatis dihapus
  • *Berkomentarlah dengan baik, Kepribadian Anda tercemin saat berkomentar.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel